LEMONGRASS THAI TAKEAWAY NICOLAASSTRAAT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1131 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lemongrass Thai Takeaway Nicolaasstraat. Meer weten? Ontdek meer

24 jul 2024 om 13:57 Gerechten waren echt heerlijk zoals altijd
24 jul 2024 om 1:40 Viskoekjes smakelijk maar erg vet. Curry en wokgerecht subliem van smaak
22 jul 2024 om 19:28 Smaakte niet echt vers, beetje kleffe toestand. Jammer
22 jul 2024 om 0:01 De soepen waren fantastisch. De Thai fried rice en de Pad Thai smaakten niet vers.
21 jul 2024 om 22:02 Heel Lekker en precies op te je!
18 jul 2024 om 21:58 Just in time. Excellent food!
18 jul 2024 om 11:11 Erg lekker en grote portie
17 jul 2024 om 9:51 Ik bestel heel vaak bij jullie, altijd tevreden. Maar gisteren was het echt niet oke. Gewoon niet lekker. Leek wel oud.
15 jul 2024 om 8:48 Zoals altijd heerlijk gegeten!
14 jul 2024 om 9:52 De vegetarische pad Thai vond ik niet zo lekker als die met vlees of garnalen. Verder goed!
10 jul 2024 om 23:02 Het was weer heerlijk. Altijd goed, onze favoriete Thaise afhaal!
9 jul 2024 om 19:11 Trimakasi, vietnamees die weet hoe het werkt! Heerlijk kalfswang, fantastische port. Ik had gehoopt dat ik geen bloedtransfusie nodig had, anders waren we zeker getrouwd. Bedankt en ketjap manis