LEMONGRASS THAI TAKEAWAY NICOLAASSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1095 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lemongrass Thai Takeaway Nicolaasstraat. Meer weten? Ontdek meer

12 apr 2024 om 16:02 I ordered Satay Kai (Fried Rice with Chicken Satay) but the restaurant delivered me Chicken Satay without Fried Fried. I immediately raised this issue to Thuisbezorgd but they refunded me for 26% of selling price of Satay Kai. Poor customer service!
7 apr 2024 om 19:54 Eten super goed, maar verwachte bezorgtijd was 30-50 minuten, duurde anderhalf uur..
6 apr 2024 om 21:12 het duurde ruim 2 uur voordat de bestelling aankwam.
6 apr 2024 om 19:44 Vaker besteld en altijd top! Goede kwaliteit. Alleen is het jammer dat ik nu tofoe kreeg ipv kip bij mijn gerecht :(
5 apr 2024 om 21:15 Was weer heerlijk! Goede smaken, nog lekker warm en op tijd bezorgd.
1 apr 2024 om 21:21 19.03 bestelling geplaatst/ 21.02 bestelling binnen.... 2 uur! Triest... Eten was oke
31 mrt 2024 om 22:08 Ruime porties, vers en heel smaakvol.
26 mrt 2024 om 20:48 Bijna 2 uur gewacht, alweer. Tijd wordt meermaals in de app aangepast. Zet realistische tijden in de app… Eten is prima
26 mrt 2024 om 10:50 Erg lekker en op tijd!
25 mrt 2024 om 7:38 Door verkeerde route was bezorger 1:15 onderweg. Eten was goed, aanrader.
23 mrt 2024 om 18:00 Bij bestellen stond duidelijk optie met kip aangevuld, maar door fout in website is dit niet meegenomen in bestelling. Restaurant gaf geen optie hier op andere manier voor te betalen. Eten was verder oké. Levertijd wel vaak lang hier.
19 mrt 2024 om 20:28 Eerdere ervaringen met deze Thay was veel beter. eten was overgaar.